Deschargemöte 2024

• av
Föreningen Lärarstudenterna välkomnar härmed medlemmar till dechargemöte 2024!
Nu är det dags för Föreningen Lärarstudenternas dechargemöte som går ut på att behandla bland annat:
– Genomgång av verksamhetsberättelse 2023.
– Revisionsberättelsen för 2022 och 2023 verksamhetsår.
– Fråga angående 2022 och 2023 styrelsens ansvarsfrihet.
– Inkomna propositioner.
– Inkomna motioner.
– Inval av seniorer i Seniorskollegiet.
Dechargemötet kommer äga rum söndag den 17:e mars kl. 15:00 på Café Bojan, Frescativägen 14B.
Dagordning med samtliga handlingar så som t.ex. motioner och propositioner kommer att publiceras i eventet den 10:e mars.
Den som önskar upptas i Seniorskollegiet ska själv ansöka om detta i enlighet med: “Den som önskar bli Senior ska själv ansöka om nominering och meddela både styrelsen och Seniorskollegiet om detta senast 2 veckor innan Dechargemötet.” För att ansöka om nominering ska detta göras till både:
presidiet@foreningenlararstudenterna.se och seniorskollegiet.foreningenlas@gmail.com senast den 3:e mars.
För att motioner från medlemmar ska behandlas på dechargemötet ska motionen tillhandahållas styrelsen senast den 3:e mars på följande email: presidiet@foreningenlararstudenterna.se
Använd dig av följande mall för motioner: Klicka här