Hoppa till innehåll

Välkommen till

Föreningen Lärarstudenterna

Föreningen lärarstudenterna har för tillfället en sektion och sex utskott. Vi vill kunna erbjuda någonting för alla och ger därför våra medlemmar möjligheten att delta och skapa efter intresse.

Hitta ditt utskott

Aktivitetsutskottet

Aktivitetsutskottet styr upp de aktiviteter som inte uppkommer naturligt ur de andra utskotten. Världslärarveckan, pluggstugor, filmkvällar, workshops och mer.

LäS Book Club

Book Club träffas varje månad och är öppen för alla medlemmar att delta på så ofta man vill. Tillsammans röstas en bok fram att läsa och diskutera över fika.

Föreningshälsan

Föreningshälsan är för dig som vill aktivera dig med andra lärarstudenter. Aktiviteter hålls ofta i Freschatihallen eller på GiH. Du är varmt välkommen oavsett erfarenhet.

LäS Lärkorna

Körutskottet kommer tillsammans att träffas ungefär varannan vecka för att sjunga och ha kul tillsammans. Hit är du välkommen oavsett erfarenhet.

Lärarinsparquen

Lärarinsparquen ansvarar för höst- och vårterminens välkomstaktiviteter. Målet är att alla lärarstudenter ska få en så bra start på sin utbildning som möjligt.

LäS Spelutskott

Spelutskottet välkomnar alla som gillar spel. Vi har brädspel i mängder och lär oss nya spel tillsammans. Det är fritt att ta med sig spel hemifrån att spela på träffarna.

Lärarstudenternas Klubbmästeri

Lärarstudenternas Klubbmästeri, även känt som LäS KM, är till för dig som vill engagera dig lite extra i studentlivets festligheter. Varje tisdag välkomnar vi till Tisdagspub mellan kl. 17:00-23:00 på Café Bojan. 

Våra event

Föreningen lärarstudenterna anordnar mängder av event och aktiviteter. Som medlem är du välkommen att delta på allt. Mer information och schema hittar du på våra sociala kanaler och i nyhetsbrevet. 

Bli medlem

Vi är den enda föreningen på SU som ordnar aktiviteter specifikt för dig som är lärarstudent. Läs mer om vårt utbud och gå med idag!

Du kan läsa mer om oss i vår broschyr som du hittar här: