AKTIVITETSUTSKOTTET

Om oss

Aktivitetsutskottet styr upp alla de aktiviteteraom inte uppkommer naturligt ur de andra utskotten.

Aktivitetsutskottet ordnar bland annat:

Firande av Världslärardagen den 5 oktober
Pluggstuga med tentaplatser
Föreläsningar
Arbetsmarknadsaktiviteter

Vill du gå på aktiviteter med andra lärarstudenter kan du hålla utkik efter våra event på Facebook.

Om du vill vara med och ordna aktiviteter av olika slag eller har förslag på aktiviteter så kan du fylla i formuläret här bredvid så kontaktar vi dig. Gå även med i utskottets diskussionsgrupp på Facebook.

Våra event

Föreningen lärarstudenterna anordnar mängder av event och aktiviteter. Som medlem är du välkommen att delta på allt. Mer information och schema hittar du på våra sociala kanaler och i nyhetsbrevet.

Medlemskap

För att få ta del av våra event krävs att du är medlem i Föreningen Lärarstudenterna (LäS) via campuskortet. Kontrollera att vår logga syns på ditt studentkort (STUK).