Lärarinsparquen

Lärarinsparquen är det av föreningens utskott som har största ansvaret för välkomstaktiviteter i samband med terminsstarterna. Målsättningen är att alla lärarstudenter ska få en så bra start på sin utbildning som möjligt.

Om du är intresserad av att vara med och anordna välkomstaktiviteter så kan du fylla i formuläret här bredvid, så kontaktar vi dig!

Lärarinsparquen

Lärarinsparquen hålls varje hösttermin och består av två veckor med roliga aktiviteter för nya lärarstudenter. De nya studenterna delas in i faddergrupper och ges möjlighet att lära känna sina kursare även utanför plugget. Insparquen är full av lekar, aktiviteter och annat roligt. Lärarinsparquen avslutas med en Gasque.

Aktiviteter som anordnas är bland annat:

• Uppdrag
• Tisdagspub (med Klubbmästeriet)
• Pubrunda
• Pluggstuga
• Brädspelskväll (med Spelutskottet)
• Såpbandyturnering

På vårterminen ordnar Lärarinsparquen Lärarstudenternas Välkomstvecka med dagliga aktiviteter, men utan det tävlingsmoment som Lärarinsparquen har. Lärarstudenternas Välkomstvecka avslutas med en Infosittning.

Genom att trycka på SUBMIT godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.