Föreningshälsan

Föreningshälsan är utskottet för dig som är intresserad av träning och hälsa, såväl fysisk som psykisk. Vi spelar badminton i Frescatihallen, ordnar gemensamma löpturer, deltar i lopp med mera.

Vi organiserar även lärarstudenternas medverkan i Champs of Campus – den årliga fotbollsturneringen som hålls varje vårtermin.

Vill du träna med andra lärarstudenter kan du hålla utkik efter våra event på föreningens Facebook och passa på att gå med i utskottets diskussionsgrupp på Facebook.

Vill du vara med och anordna träningsaktiviteter, studiecirklar, stödgrupp eller liknande så kan du fylla i formuläret så kontaktar vi dig!

Genom att trycka på SUBMIT godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.